Tässä on hurvellettu koko talvi ja päivityksetkin jääneet vähän vähemmälle. No, ei tässä kamalasti  päivitettävääkään kyllä ole ollut.

Itse olen taistellut koulun kanssa ja nyt alkaa olla jo kohtuullisen hyvällä mallilla. Josko joskus vaikka sitten valmistuisikin Koirapopulaatioon tuli kuun alussa uusi lisä. Aliisa portugalin podengo. Ei, emme ole rotua vaihtamassa. Pikkukoira tuli vaan pitkällisen pikkukoirakuumeen vuoksi. Koirat ovat hyvin sopeutuneet toisiinsa, itsellämme on hivenen hankalampaa. Ei muuten, mutta Asmolla ei ole koskaan ollut pikkukoiran pentua ja omastakin pikkukoira-ajastani on kulunut jo tovi - edellinen pienen koiran pentu on ollut vuonna 1982!


Tällainen se nyt sitten on

Greyhoundeista kilpailuikäinen on Varma / Karma, josta ei oikein tiedä, uskaltaako laittaa kisaamaan. Koiralla on ollut pariin kertaan gracilisvamma, joten hivenen arveluttaa. Viime keväisistä pennuista meille jäi asumaan Aura (Auraseeavalon), joka pitäisi nyt kesän aikana saada totutettua ratahommiin. Kesällä 2011 alkavat sitten tositoimet, jos vaan terveenä pysymme.


Jaa, että tästä vai juoksija?

Ei muuta kun kisakautta odottelemaan!